«Menn, menn, menn»
Artist: Bjelleklang · Utgitt: 15.06-2009

Menn, menn, menn Bjelleklang

Det finnes vel knapt en nordmann som ikke forbinder vokalgruppa Bjelleklang med udødelige og humorfylte sommerslagere. "Menn, menn, menn" er i butikkene nå!

Bjelleklangs historie spinner helt tilbake til 1986 da de etter Flying Pickets’ suksess i England mente det var marked for en ren vokalgruppe også i Norge. ”Jeg vil ha en liten hund”, ”Hyttetur” og ”Gummihatt (swing)” ble da også velkjente Bjelleklang-signaturer før ”Gud! Hvor du er deilig” virkelig satte gruppa på Hitkartet i ’96. I 2009 heter det: ”Her er en sang om mannen den går deg på forstanden for hele mannsbestanden menn, menn, menn, menn” Fra gruppas rykende ferske radiolåt med samme tittel som albumet: "Menn, menn, menn" Låta er en oversettelse av Sailor-hiten "Girls, girls, girls". Dette er musikk som får deg i godt humør!

«Menn, menn, menn» i media

Hør bjellenes klang

Avisartikler 11.10.09 Oppegard24.no

Bjelleklang er ikke et kor og heller ikke et band, men en vokalgruppe som bruker kroppslyder og et utall rytmeinstrumenter. Hele kostebinderiet gjester Kolben kulturhus onsdag.

Synger seg igjennom Norge med Bjelleklang

Avisartikler 10.08.09 f-b

Fredrikstad-sangeren Stian Joneid synger seg gjennom Norge med Bjelleklang. Til tross for galskapen har Joneid beholdt smoking- mannen i seg.

Bjelleklang i sommervarmen

Avisartikler 29.06.09 Østlendingen

Norges ledende vokalgruppe, Bjelleklang, fylte Storgata i Moelv med folk i går kveld.

Plateanmeldelser 24.06.09 Fredrikstad blad Terningkast 3

Bjelleklangs 10. album ble ikke den oppturen jeg hadde håpet på. Melodiene fenger bare sånn måtelig. Egentlig er det bare to som virkelig kiler øregangene: Tittellåten "Menn, menn menn" og "Hekta på healing". Ingen av dem vil oppnå samme hitstatus som "Gummihatt" eller "Gud hvor du er deilig" i sin tid fikk. Vokalgruppa har holdt det gående siden 1986. Nå kan det virke som om den har passert middagshøyden, selv med sarpingen Stian Joneid som nytt medlem. Han er solist på to av låtene, "Me

Plateanmeldelser 24.06.09 Varden

Den norske a cappella gruppen Bjelleklang er fremdeles mest kjent for «Gud. Hvor du er deilig». De er heller ikke i nærheten av den her. Nå er Finn Evensen borte også, riktignok er han gjest på en sang og har levert noen tekster, men det tynnes. Formelen er den samme. Humoristisk vri på både norske og utenlandske kjente sanger. Det er glimt her, som «Hekta på healing», men stort sett er futten gått ut av Bjelleklang-konseptet.

Gamle bølger

Plateanmeldelser 23.06.09 Adressa Terningkast 3

Akapellaens grand old men er aller verst når de prøver aller hardest på å være morsomme

Plateanmeldelser 23.06.09 Hamar arbeiderblad Terningkast 2

Bjelleklang er sol og sommer og gruppas låter Gud! Hvor du er deilig, samt Hyttetur og Gummihatt er sikret evig plass i den norske pophistorie. Det har vært stille rundt kvartetten noen år nå, men med albumet Menn, Menn, Menn er de tilbake med sommerlett vokalpop. Det låter prikk likt som på 1980- og 1990-tallet, men hvor spennende kan det bli med Prima Veras Sala Palmer, videre omarrangerte versjoner av Hubba hubba zoot-zoot og Trond Viggo Torgersens En kugutt fra Strømmen? Shadows-låta Do Yo

Plateanmeldelser 23.06.09 Østlendingen Terningkast 4

Siden 1986 har vokalgruppa Bjelleklang fra Lørenskog stått på med smittende humør, overveiende i form av coverlåter av utenlandske hits, i a capella-fasong med festlige norske tekster. Her fortsetter de i velkjent stil. Repertoaret er artig. Vi får «Nå har’u fått meg» (Kinks: You really got me) med tekst av Øystein Sunde, der det velkjente gitarriffet og gitarsoloen synges, ikke spilles, det er jo slikt Bjelleklang er mestere i. «Få jæ lov» er Cliff Richards «Do you wanna dance». Tittelkuttet «M

Plateanmeldelser 16.06.09 Romerikes Blad Terningkast 4

Etter den litt tamme "Sokker i sandaler" (2006), er det godt å ha a capella-gutta i Bjelleklang tilbake i godlune på deres tiende plate. Lørenskogingene vender her i stor grad tilbake til sitt eget utgangspunkt, med nedstrippa lydbilde og fokus på humor, innlevelse, vokale krumspring og flust av kroppslyder. Det funker. Finn Evensen har hoppet av, men er gjestevokalist på ellevilt herlige "Visperudkrysset" (tidligere gjort av Prima Vera som "Hawaii"). Han bidrar også med tekst på høydepunkten

Husker du «Hyttetur», «Mercedes Benz» eller «Gummihatt»? For å ikke glemme landeplagen «Gud, hvor du er deilig»? Nå er nittitallets store norske vokalgruppe tilbake! Etter seks og et halvt år, med utstrakt familieliv, studier og turnè virksomhet entrer Bjelleklang igjen det norske platemarkedet med sitt niende album: «SOKKER I SANDALER».