«Elske fritt (sgl.)»
Artist: Hilde Heltberg · Utgitt: 22.06-2009

Elske fritt (sgl.) Hilde Heltberg

Hele 6 år er gått siden Hildes forrige album, den kritikerroste ”Don´t Come Closer”, produsert av Hellbillies´ Lars Håvard Haugen.

Siden det har hun vært aktiv på flere fronter, med turnéer og spillejobber med både Kari Iveland, Jonas Fjeld og med Queen Bees (sammen med Anita Skorgan og Rita Eriksen), hun har medvirket på bl.a. hyllestplatene ”We Walk The Line” (Johnny Cash) og ”Hildringstimen”(Erik Bye), og bidro med en låt, sammen med Kari Iveland, på P1- prosjektet ”Postkort fra livet”. Nå er hun endelig klar med en ny plate med norske tekster igjen! De fleste låtene er signert henne selv, med tekster av Kari Iveland, men på plata vil du også finne låter av Jonas Fjeld, Kevin Welch og John Prine. Plata er innspilt hos Kai Andersen i Athletic Sound i Halden, med Kai Andersen og Freddy Holm som produsenter. Multiinstrumentalisten Freddy Holm er også den toneangivende musikeren på plata, sammen med Tor Egil Hauge på trommer/perkusjon og Terje Støldal på bass. Disse tre vil mange gjenkjenne som bandet til Henning Kvitnes. I denne sammenhengen kaller de seg Triaden. Både Henning Kvitnes og Jonas Fjeld bidrar på hver sin duett. Albumet ”Elske fritt” kommer i slutten av august, første smakebit er denne singelen med samme navn.

Det har gått 6 år siden Hilde Heltbergs forrige album, den kritikerroste ”Don´t Come Closer”, produsert av Hellbillies´ Lars Håvard Haugen.