Utgivelser

Stian Soli«Sjela i vater»

Sjela i vater
Album Best.nr: BBRCD049

STIAN SOLI - SJELA I VATER Stian har skapt et lekent, folkelig, lokalt forankret og fengende album. Dette er visepop med sterke innslag av bluegrass, og folkemusikk.

Lars Martin Myhre«Livets Vann»

Livets Vann
Album Best.nr: BBRCD053

Lars Martin Myhre omtales ofte som melodiens mester, og i følge Aftenposten ”den tekstlige underfundighetens foretrukne tonesetter”.

Lars Martin Myhre«En Natt med Olson og Strand»

En Natt med Olson og Strand
Best.nr: BBRCD054

Dette må være en av tidenes mest dempede innspillinger. Besetningen er kun Lars Martin, og alt er spilt inn direkte uten bruk av verken klanger eller andre opptakstekniske ”søtningsstoffer”.

Frode Alnæs«Envy The Man»

Envy The Man
Best.nr: BBRCD045

Envy The Man er en pop-plate full av vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Frode har skrevet all musikken selv - og synger selv. 12 låter har fått plass på albumet.

Bøygard«Blågras på Skrindo»

Blågras på Skrindo
Album Best.nr: BBRCD051

Bøygard har spilt inn albumet på småbruket hvor de vokste opp, på Skrindo i Votndalen i Ål i Hallingdal. Med seg til fjells har de hatt Jonas Fjeld som produsent og Chatham County Line som backingband. Plata er spilt inn live på kjøkkenet i gamlestugu, med beitende sauer rett utenfor døra, lytter du ekstra godt kan du høre sauebjellene klinge i det fjerne.

Ni Liv«Ein kveld med Ni liv»

Ein kveld med Ni liv
Best.nr: BBRCD046

NI LIV OPPSUMMERER 10 ÅR SOM BAND MED ”LIVE” CD + DVD!

Bjølsen Valsemølle«Kong Vinter»

Kong Vinter
Best.nr: BBRCD047

”KONG VINTER” slippes 4. Februar . Albumet inneholder 12 nye låter, signert Trond Ingebretsen, deriblant ”Tidas elv”, en minnelåt til bandets keyboardspiller Martin Aune. Tittelsporet ”Kong Vinter”er allerede ute som singel. Kong Vinter” er en hyllest til vintern’s makt og kraft: En stor og vakker låt i beste Bjølsen tradisjon.

Odd Børretzen/Lars Martin Myhre«Noen ganger er det over»

Noen ganger er det over
Best.nr: BBRCDVD 042

30 år med Børretzen/Myhre Lørdag 3.november sovnet hele Norges Odd Børretzen inn etter noen ukers sykeleie. Han ville blitt 86 år den 21.november. Han gledet seg til å medvirke på lanseringen av denne samlingen, som oppsummerer duoens karriere og gir et nært innblikk i deres mangfoldige produksjon og deres 30-årige samarbeid.

Gisle Børge Styve Trio«Here Right Now»

Here Right Now
Album Best.nr: BBRCD 044

Gisle Børge Styve Trio består av Gisle Børge Styve (piano, sang, ukulele), Per Willy Aaserud (trompet, kor, melodika) og Helge Harstad (bass, kor).

Sven-Bertil Taube«ROSA PÅ BAL»

ROSA PÅ BAL
Best.nr: BBRCD041

Sven-Bertil Taube har gjennom en årrekke vært kjent som en av Skandinavias fremste visesangere.

Lars Martin Myhre«Sibelius' Åttende»

Sibelius' Åttende
Best.nr: BBRCD038

Lars Martin Myhre omtales som melodiens mester-tidløs, og den tekstlige underfundighetens foretrukne tonesetter.

Heidi Gjermundsen Broch/Terje Norum«Tidevann»

Tidevann
Album Best.nr: BBRCD036

Klaus Hagerup skriver om plata: Både melodiene til Terje Norum og sangen til Heidi Gjermundsen Broch tar vare på den kompliserte enkelheten, renheten og dybden i mors dikt. Jeg har lest mors dikt mange hundre ganger, men da jeg hørte ”Tidevann” åpnet de seg for meg på nytt. Det var som om jeg opplevde dem for første gang. Tretti år etter mors død, følte jeg et plutselig savn. Fordi stemmen hennes enda en gang var så nær meg.

Elg«Storm»

Storm
Album Best.nr: BBRCD035

Elg har med sine soloalbum bevist at han behersker både å være låtskriver, sanger og gitarist. Musikken viser seg som et landskap i folkrock-land med innslag av både jazz og folkemusikk.

Liv Marit Wedvik«Solid Ground»

Solid Ground
Best.nr: BBRCD034

Liv Marit er nå klar med sitt femte album “Solid Ground”. Hennes to foregående; “Home Sweet Home” (2005) og “Riding Out The Storm”(2006), har etablert henne som en av favorittene på den norske countryrockhimmelen.

Sigrun & The Kitchen Band«Mrs. Robinson’s Pantry»

Mrs. Robinson’s Pantry
Best.nr: BBRCD029

Det er ikke uten grunn Sigrun & the Kitchen Band har plassert seg i husets mest lune rom. Publikum virkelig stortrives med kjøkkenbandets musikalske oppskrift bestående av fengende melodier, ektefølte og nære tekster smakt til med litt søtt.

Rita Eriksen«Velkommen inn - Frelsesarmeens juleplate»

Velkommen inn - Frelsesarmeens juleplate
Best.nr: BBRCD032

Den 7. “Frelsesarmeens juleplate” i rekken presenteres av Rita Eriksen, stemmen hele Norge kjenner fra de mange Eriksen-hit´ene, utallige duetter med andre norske toppartister og fjorårets solosuksess “Hjerteslag”.

Hilde Heltberg«Elske fritt»

Elske fritt
Album Best.nr: BBRCD028

Det har gått 6 år siden Hilde Heltbergs forrige album, den kritikerroste ”Don´t Come Closer”, produsert av Hellbillies´ Lars Håvard Haugen.

Trio Tre«Kalde øl og heite jenter»

Kalde øl og heite jenter
Best.nr: BBRCD031

Arild Nyquist (1937 - 2004) ble landskjent mot sin egen vilje i 1972, da han lanserte tøyseverset «Nå er det jul igjen!».

Hilde Heltberg«Elske fritt (sgl.)»

Elske fritt (sgl.)
Best.nr: BBRCDS0909

Hele 6 år er gått siden Hildes forrige album, den kritikerroste ”Don´t Come Closer”, produsert av Hellbillies´ Lars Håvard Haugen.

Kvikksölv«Om igjen (sgl.)»

Om igjen (sgl.)
Best.nr: BBRCDS0910

Denne sangen er et bevis på at tapt kjærlighet ikke nødvendighvis trenger å bli trist, og den er det perfekte soundtracket til sommeren 2009…

Linda Kvam«Det ska'kke stå på meg (sgl.)»

Det ska'kke stå på meg (sgl.)
Best.nr: BBRCDS0904

Linda Kvam synger låta om den trassige jenta fra Børretzen-hørespillet "Saltholmen"

Bjelleklang«Menn, menn, menn»

Menn, menn, menn
Best.nr: BBRCD027

Det finnes vel knapt en nordmann som ikke forbinder vokalgruppa Bjelleklang med udødelige og humorfylte sommerslagere. "Menn, menn, menn" er i butikkene nå!

Sigrun & The Kitchen Band«I do (sgl.)»

I do (sgl.)
Best.nr: BBRCDS0907

Sigrun & the Kitchen band blomstrer frem og bergtar stadig flere sjeler med sine ærlige og lekne poplåter. Marry me today! synger Sigrun. I do er en låt det oser livsgnist og sommer av.

Odd Børretzen/ Margaret Skjelbred/ Jon K. Rosslund/ Olaf Kamfjord«Saltholmen»

Saltholmen
Best.nr: BBRCD026

En merkelig og ganske rørende historie om noe som hendte for 79 år siden på en øy, som ligger et sted langs Vestfoldkysten. ”Litt sydvest for Svenner fyr kanskje”, for å bruke Børretzens egne ord. ”Saltholmen står ikke på noe kart. Men der var den i 1930, og der er den ennå.”

Sten & Stanley«Allsånger på vårt sätt»

Allsånger på vårt sätt
Best.nr: DANS0901

”Etter at vi det siste året har spilt rundt på massevis av allsangkvelder, ville vi samle de mest populære låtene på en CD og samtidig gjøre det litt annerledes enn en ”vanlig allsangskive””, sier Sten Nilsson. ”Tanken er at man skal kunne både synge og danse til låtene”, fortsetter han.

Anne Vada«Hellig sted»

Hellig sted
Singel Best.nr: BBRCDS09031

”Ingen kan ta fra oss dette evige sekund” synger Anne Vada og Jørn Hoel sammen. Tekstlinjen refererer til kjærlighetens mysterium. Jørns sensuelle og uslepne vokal – Annes klokkeklare og vare formidling – kontrastene forenes i en vakker musikalsk nærhet.”

Peter Pan«Peter Pan»

Peter Pan
Best.nr: BBRCD024

Oppsettingen av Peter Pan på Det Norske Teatret var høsten 2007 en av de største teatersuksessene i landet, med over 60000 solgte billetter. Sigve Bøe, som har fortellerstemmen, gikk sammen med musikerne og skuespillerne i studio og spilte inn hele forestillingen. Nå slippes eventyret på CD, i forbindelse med nyoppsettingen av Peter Pan på samme teater.

D.D.E.«Frelsesarmeens juleplate»

Frelsesarmeens juleplate
Best.nr: BBRCD 022

Det er en glede å presentere D.D.E. som årets bidragsyterer til Frelsesarmeens juleplate. D.D.E. har i over 15 år støttet Frelsesarmeens arbeid for de svakeste i samfunnet, og det var et gjensidig ønske om at nettopp D.D.E. skulle lage årets juleplate.

Benedicte Adrian«Desember»

Desember
Album Best.nr: BBRCD 021

Desember er Benedicte Adrians solodebut. Albumet er produsert av Newclear Sound, og består av både nyskrevne låter og 1800-tallsmelodier i ny drakt. Benedicte har ønsket å lage en juleplate uten de tradisjonelle julebjellene, dette er derfor blitt et vinteralbum med smak av jul.

Odd Børretzen/Lars Martin Myhre«Syv sørgelige sanger og tre triste»

Syv sørgelige sanger og tre triste
Best.nr: BBRCD020

Odd Børretzen og Lars Martin Myhre er tilbake med det de har annonsert som deres aller siste plate.

Rita Eriksen«Hjerteslag»

Hjerteslag
Best.nr: BBRCD018

Dette er Rita Eriksens første soloplate på 10 år, og den markerer hennes 20-årsjubileum som artist. Hun har plukket ut melodier skrevet av kjente låtskrivere som Gillian Welch, Leonhard Cohen, John Stewart og Townes Van Zandt, og latt Ingar Hovland få sette norsk tekst til de fleste av disse.

Sogns«Det koster å vara kar»

Det koster å vara kar
Best.nr: DANS 0801

Sogns har siden orkesteret ble dannet i 2005 fokusert på å skape en egen og unik sound innenfor dansebandgenren. Dette er bandets debutplate som består av 12 sterke låter du kommer til å nynne til i lang tid fremover.

The Refreshments«Jukebox - Refreshing Classics»

Jukebox - Refreshing Classics
Best.nr: BBRCD019

Etter mer enn en halv million solgte album, ti gullplater, en platina og utallige radiohits siden det kommersielle gjennombruddet med ”Miss You Miss Belinda” i 1999, bestemte The Refreshments seg for at det endelig var tid for å gjennomføre et drømmeprosjekt: en plate med bandets tolkninger av deres største rock’n’roll-favoritter.

Sten & Stanley«Norske Hits»

Norske Hits
Best.nr: Dans0802

Sten & Stanleys 40 beste låter er nå samlet på dobbelutgivelsen Norske Hits.

Harald Heide-Steen jr.«Musikalske Minner»

Musikalske Minner
Album Best.nr: BBRCD 017

Musikalske Minner er en nyinnspilt seriøs jazzplate fra hele Norges moromann, Harald Heide-Steen jr. Bestående av 12 jazzklassikere som inkluderer duetter med datteren Tiril og sønnen Frikk, er dette blitt en eksepsjonelt flott og stemningsfull utgivelse.

Adam Schjølberg«The Start of Something»

The Start of Something
Singel Best.nr: BBRCDS0801

Adam Schjølberg vant tv3-konkurransen Sangstjerner 2007. Dette er vinnerlåten, skrevet av Christian Ingebrigtsen og Åge Sten Nilsen.

Sigrun & The Kitchen Band«Blackcurrant and other Berries»

Blackcurrant and other Berries
Best.nr: BBRCD016

Sigrun and the Kitchen Band er et norsk akustisk visepop-band bestående av Sigrun Loe Sparboe (vokal), Magnus Lund Eriksrud (gitar), Anders Lund Eriksrud (tangenter), Jorun Perander (kontrabass) og Simen Vangen. Bandet ble etablert i 2006, og spiller materiale av Sigrun Loe Sparboe.

Jan Werner Danielsen«Eg veit i himmerik ei borg»

Eg veit i himmerik ei borg
Best.nr: BBRCD015

Jan Werner Danielsen var en trofast venn av frelsesarmeen. Derfor hadde han i mange år lyst til å lage juleplate for organisasjonen. Like før Danielsens bortgang var avtalen klar - den vakreste juleplaten skulle skapes! Familien ønsker med denne platen å fullføre det som Jan Werner så oppriktig og forventningsfullt gledet seg til.

Christian Ingebrigtsen«The Thruth About Lies»

The Thruth About Lies
Album Best.nr: BBRCD014

Etter at singelen «Adorable» i snart 3 måneder har frekventert radiolistene slipper Christian Ingebrigtsen sin 3.soloplate.

Streaplers«På Norsk»

På Norsk
Best.nr: DANS0701

Streaplers- et av Sveriges beste og lengstlevende danseband - nå med ny cd med kun norske tekster.

Oda feat. Gutta«Stå opp»

Stå opp
Best.nr: BBCDS05

Hva skjer når 16 urbane ungdommer med en usunn livsstil blir med på en tidsreise til 50-tallets feriekoloni? En feriekoloni der riktig kosthold,hygiene og fysisk fostring står i fokus. Under oppholdet skal ungdommen leve under de harde kravene og disiplinen som gjaldt på 50-tallet. Her er tittel-låta til serien.