«Hjem til jul»
Artist: Den Norske Operas kor. orkester og solister · Utgitt: 24.11-2008

Hjem til jul Den Norske Operas kor. orkester og solister

Disse innspillingene har siden 2002 skapt hygge og rolig julestemning i mange norske hjem. Nå er de tilgjengelig i ny innpakning.

Vær ikke engstelig om du har fordommer mot opera. Dette er vakre, tradisjonelle julesanger fremført med en nerve og profesjonalitet Den Norske Operas kor, orkester og solister stolt står inne for. "Vi vil gjerne se dere alle i Operaen i Bjørvika! Og enten dere kommer sørfra eller nordfra: En riktig god jul ønskes dere alle." skriver Operasjef Bjørn Simensen i omslaget på dette som er en oppdatert utgivelse av innspillingene fra 2002.

«Hjem til jul» i media

Plateanmeldelser 02.12.08 Avisa Nordland Terningkast 5

Operasjef Bjørn Simensen påstår at Nordland er det fylket som har flest profesjonelle sangere som har stått på Den Norske Operas scene. Selv er han samboer med en av dem, nemlig Ingebjørg Kosmo fra Fauske. Simensen har skrevet en slags fotnote i tekstomslaget på denne nyutgivelsen av «Hjem til jul», som første gang ble lansert i 2002. Der spør han om hva det er med jordsmonnet her oppe hos oss som frambringer de lifligste klanger. Han viser til musikere og sangere som inkluderer Ko