«I do (sgl.)»
Artist: Sigrun & The Kitchen Band · Utgitt: 08.06-2009

I do (sgl.) Sigrun & The Kitchen Band

Sigrun & the Kitchen band blomstrer frem og bergtar stadig flere sjeler med sine ærlige og lekne poplåter. Marry me today! synger Sigrun. I do er en låt det oser livsgnist og sommer av.

Sigrun & the Kitchen band ga i fjor ut debutalbumet til strålende kritikker, men hviler ikke på laurbærene av den grunn: Festspillene i Nord-Norge har tildelt dem årets turnestipend, de er ute med ny singel, og i høst legger de ut på en omfattende norgesturné. Bandet gjør også en konsert på åpningsdagen til Festspillene i Nord-Norge 20. juni. Sjekk ut Sigrun & the Kitchen bands hjemmeside www.sigrunandthekitchenband.com og myspace-side www.myspace.com/sigrunandthekitchenband

Det er ikke uten grunn Sigrun & the Kitchen Band har plassert seg i husets mest lune rom. Publikum virkelig stortrives med kjøkkenbandets musikalske oppskrift bestående av fengende melodier, ektefølte og nære tekster smakt til med litt søtt.

Sigrun and the Kitchen Band er et norsk akustisk visepop-band bestående av Sigrun Loe Sparboe (vokal), Magnus Lund Eriksrud (gitar), Anders Lund Eriksrud (tangenter), Jorun Perander (kontrabass) og Simen Vangen. Bandet ble etablert i 2006, og spiller materiale av Sigrun Loe Sparboe.